TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN impulsa la seva internacionalització i manté la col·laboració amb la consultoria CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

TAVOLA treballa per a les principals marques del mercat de la cosmètica de luxe, a les quals ofereix les solucions necessàries per a la seva promoció en el punt de venda, assessorant-les per a complir els seus objectius de màrqueting amb dissenys i produccions dutes a terme a un preu molt competitiu.

En el context actual i emmarcada en el seu pla estratègic de creixement, TAVOLA ha potenciat la internacionalització de l’empresa, desenvolupant projectes fora de les nostres fronteres gràcies a la confiança dipositada pels seus actuals clients. En aquest sentit, l’empresa ha desenvolupat per a la prestigiosa signatura de cosmètics suïssa LA PRAIRIE, un estand en el palau d’exposicions de París Grand Palais Ephemere.

TAVOLA manté la confiança de les grans marques de perfumeria i cosmètica per al llançament dels seus productes, tot això gràcies a la qualitat i compromís amb l’excel·lència que des del primer moment a transmès l’empresa a tots els seus clients.

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN, S.L. porta col·laborant, des de l’any 2013, en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses, desenvolupant projectes centrats en la millora de la seva estructura organitzativa, el control de gestió de l’empresa i la planificació estratègica i operativa.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

BEUROP se prepara para lanzar su DEX en enero

Los exchanges descentralizados (DEX) son atractivos para los compradores de criptomonedas porque se mantienen como…

TSCAT: “Con más mediadores tendríamos una mejor sociedad”

El Colegio Oficial de Trabajo Social de Cataluña (TSCAT) recuerda, en el Día Europeo de…

Fersay aclara tres problemas de la nevera que se pueden arreglar fácilmente

Si en algún momento se nota que la nevera gotea agua o ha empezado a…

Las playas de Calvià, distinguidas con el Premio Q de Calidad Turística del ICTE

El Ajuntament de Calvià (Mallorca) recibió ayer el Premio Q de Calidad Turística 2022 de…

3D Click gana el Venture on the Road de Vigo, organizado por Wayra, SeedRocket y BStartup de Banco Sabadell

Tras sus últimas paradas en las ciudades de Gijón y Sevilla, el roadshow volvió a…

Germán Pose y Ricardo Rubio presentaron “Mondo difficile” (Serie Gong) en Bodegas Lo Máximo, en Madrid

Con prólogo de Juan Carlos de la Iglesia, Mondo difficile (Serie Gong Editorial) es la…